Uvod

HSTec Staklarski Sustavi predstavljaju pravi živi primjer četvrte industrijske revolucije, besprijekorno spajajući napredne 2D i 3D tehnologije skeniranja i najnovije UI tehnologije s transformativnim principima industrije 4.0.

 

Dobrodošli u budućnost proizvodnje s HSTec Staklarskim Sustavima, stručnjakom za inteligentnu automatizaciju i napredna tehnološka rješenja. Naše sveobuhvatne usluge robotike i automatizacije obuhvaćaju cijeli spektar, nudeći inženjering, dizajn i proizvodnju robotskih stanica po mjeri. Koristeći industrijske robote cijenjenih proizvođača kao što su Fanuc i ABB, jamčimo kvalitetu, pouzdanost i dugovječnost svake investicije.

Roboti

Dobrodošli u HSTec Staklarske Sustave, vašeg partnera u pionirskim robotskim rješenjima industrije 4.0.

Specijalizirani smo za programiranje i puštanje u pogon sveobuhvatnih robotskih stanica skrojenih za podizanje učinkovitosti i produktivnosti proizvodnje.

Predani transparentnosti i vrhunskoj tehnologiji, nudimo prilagođena rješenja koja integriraju naprednu umjetnu inteligenciju i računalni vid u industrijsku robotiku, povećavajući preciznost i prilagodljivost u raznim aplikacijama. Od konceptualizacije do kontinuirane podrške nakon implementacije, naš tim blisko surađuje sa svakim klijentom kako bi osigurao besprijekornu integraciju i održivu konkurentsku prednost. Prihvatite budućnost automatizacije uz HSTec Staklarske Sustave, gdje se inovativna tehnologija susreće sa strateškom učinkovitošću.

2D Technologija

Tehnologija 2D vida tvrtke HSTec Staklarski Sustavi predstavlja ključni element u industrijskoj automatizaciji, pružajući neusporedivu preciznost i prilagodljivost. Naš sustav se izuzetno dobro pokazuje u različitim primjenama kao što su detekcija objekata, kontrola kvalitete i optičko prepoznavanje znakova (OCR) uz pomoć umjetne inteligencije, osiguravajući detaljnu vizualnu analizu i visoku točnost. Besprijekorno se integrira s robotskim rukama, pretvarajući vizualne podatke u primjenjivu inteligenciju za učinkovitije operacije.

Dizajniran za izdržavanje teških industrijskih uvjeta, naš sustav nudi fleksibilnost i skalabilnost, prilagođavajući se potrebama vašeg poslovanja. S poboljšanjima vođenim umjetnom inteligencijom i mogućnostima obrade u stvarnom vremenu, smanjuje potrebu za ručnim nadzorom i povećava produktivnost u različitim industrijama.

Surađujte s HSTec Staklarskim Sustavima kako biste kročili u budućnost automatizacije uz sustav koji poboljšava operativnu učinkovitost i otvara nove mogućnosti za automatizaciju i postizanje učinkovitosti.

3D Technology

Istražite budućnost industrijske automatizacije s našom naprednom 3D senzor tehnologijom.

U tvrtki HSTec Staklarski Sustavi redefiniramo preciznost, prilagodljivost i izdržljivost u području robotike i automatizacije s našom najnovijom 3D senzor tehnologijom. Dizajnirani za širok spektar industrijskih primjena, naši senzori odlično se snalaze u složenim zadacima poput preuzimanja materijala s kreveta i sveobuhvatne inspekcije kvalitete. Korištenjem 3D snimanja visoke rezolucije i sofisticirane analize podataka, naša tehnologija osigurava preciznu manipulaciju objektima i poboljšava operativnu učinkovitost.

Naši izdržljivi senzori besprijekorno se integriraju s robotskim sustavima, pružajući skalabilna rješenja koja se prilagođavaju vašim promjenjivim poslovnim potrebama i povećavaju produktivnost u različitim okruženjima.

Prihvatite inovacije s našom 3D senzor tehnologijom, otvarajući put napretku u područjima poput autonomne navigacije i virtualne stvarnosti.

AI rješenja

Revolucionizirajte svoje operacije s OCR rješenjem podržanim umjetnom inteligencijom tvrtke HSTec Staklarski Sustavi.

Iskusite neusporedivu preciznost i učinkovitost s našom OCR tehnologijom temeljenom na umjetnoj inteligenciji, specijalno dizajniranom za dekodiranje ugraviranog teksta na metalnim površinama. Tradicionalni OCR sustavi često nisu uspješni u takvim primjenama, no naše rješenje izdvaja se zahvaljujući naprednim algoritmima strojnog učenja obučenim na raznovrsnim skupovima podataka, koji prepoznaju i transkribiraju znakove s točnošću većom od 95%.

Projektirano za besprijekornu integraciju u industrijska okruženja, naše OCR rješenje prilagođava se različitim uvjetima osvjetljenja i teksturama površina, osiguravajući pouzdanu izvedbu i poboljšanje praćenja proizvoda. S funkcijama kao što su sustav za samopoboljšanje i robusna internetska zaštita, naš sustav nije samo alat, već transformativan resurs za vaše poslovanje. Prihvatite budućnost OCR tehnologije i ostanite ispred konkurencije uz HSTec Staklarske Sustave.