Roboti

Roboti

U HSTec Staklarskim Sustavima upravljamo cijelim procesom, od programiranja do puštanja u rad kompletnih robotskih stanica.

Alati i strategije Industrije 4.0 omogućuju organizacijama ne samo poboljšanje učinkovitosti i produktivnosti, već i stjecanje značajne konkurentske prednosti.

Kao HSTec Staklarski Sustavi, u potpunosti smo posvećeni rješenjima Industrije 4.0, gdje transparentnost i holističke poslovne prakse redefiniraju proizvodni sektor. Naša vizija je uvođenje ere poboljšane učinkovitosti, produktivnosti i prilagodljivosti putem najnovijih tehnologija i strateške integracije.

Kako bismo postigli velike poboljšanja i unaprijedili vaše poslovanje, usko surađujemo sa svakim klijentom, stvarajući prilagođena rješenja koja se potpuno usklađuju sa zahtjevima i specifičnostima projekta.

Naše stručno znanje obuhvaća opremanje industrijskih robota računalnim vidom (2D ili 3D) za kontrolu kvalitete, mjerenje i otkrivanje položaja komada različitih veličina, oblika i boja. Integracijom računalnog vida s robotom smanjujemo potrebu za posebnim kontejnerima za pozicioniranje komada.

Naši sustavi za viziju koriste najnoviju tehnologiju umjetne inteligencije, eliminirajući potrebu za pojedinačnim učenjem novih vrsta komada. Mogu se besprijekorno integrirati s robotskim ćelijama i automatiziranim sustavima, pružajući inspekciju vođenu umjetnom inteligencijom za kontrolu kvalitete. Naš najnoviji projekt u tom području je OCR skeniranje, prvi pilot projekt te vrste u industriji staklene ambalaže, koji već ima točnost iznad 95%. Od koncepta do postprodajne podrške, osiguravamo holistički pristup vašim potrebama za automatizacijom.

Naši industrijski roboti nude brojne prednosti, od poboljšanja učinkovitosti i produktivnosti do osiguravanja sigurnosti radnika u opasnim okruženjima.

Prepoznajući jedinstvenost svakog poslovanja, procjenjujemo specifične potrebe i dizajniramo prilagođene projekte automatizacije usklađene s vašim ciljevima. Naš tim osigurava besprijekornu integraciju za stabilni prijelaz na automatizirane radne tokove bez zastoja. Naša predanost ne prestaje s implementacijom, već pružamo kontinuiranu podršku i održavanje kako bismo osigurali da vaši projekti automatizacije donose trajnu vrijednost u budućnosti. Unaprijedite svoje operacije s HSTec Staklarskim Sustavima – gdje inovacija susreće učinkovitost.

Robotske ćelije HSTec Staklarskih Sustava koriste se u različitim primjenama; podržavaju sve vrste CNC strojeva, strojeva za zavarivanje, strojeva za poliranje, provode kontrolu kvalitete i pomažu u zavarivačkim operacijama.