Stroj za mjerenje volumena kalupa

Otkrijte izvanrednu preciznost s našim strojem za mjerenje volumena kalupa, najbržim i najtočnijim sustavom u industriji staklene abmalaže. Dizajniran za izvrsnost, ovaj stroj omogućuje brzu pripremu i postizanje sveobuhvatnih mjerenja u manje od jednog minuta. S naprednim funkcijama kompenzacije temperature vode, osigurava pouzdanost pod različitim operativnim uvjetima. Osmišljen s pažnjom na korisnika, nudi intuitivno sučelje koje pojednostavljuje upotrebu i održavanje. Svaka kupnja uključuje sveobuhvatnu obuku i podršku, osiguravajući da svaki korisnik može ovladati funkcijama stroja. Povećajte svoje proizvodne standarde s strojem za mjerenje volumena kalupa – alat koji spaja brzinu, točnost i jednostavnost upotrebe u jedan revolucionarni paket.

Stroj za poliranje šupljina kalupa CPM400

Iskusite vrhunske sposobnosti našeg stroja za poliranje šupljina kalupa CPM400, koji transformira proces poliranja svojim inovativnim značajkama. S 4 neovisne glave za poliranje, nudi neusporedivu svestranost i učinkovitost kako bi zadovoljio vaše zahtjeve za poliranje. Bilo da se odlučite za mokro poliranje (na zahtjev) ili suho poliranje (standard), naš stroj omogućuje brzu pripremu, smanjujući vrijeme zastoja i povećavajući produktivnost. Iskoristite preciznost koju nudi opcija “Četiri sekcije za izostavljanje reljefa”. Dizajniran s obzirom na operatere, naš stroj posjeduje sučelje Siemens Touch Screen za jednostavno programiranje. Uživajte u potpunoj kontroli uz podesive postavke za tlak poliranja, brzinu vretena, brzinu rotacije radnog komada i još mnogo toga. S dodatnim značajkama poput samocentrične stezaljke radnog komada i jedinstvenog sustava za usisavanje prašine, naš stroj jamči superiorne performanse i praktičnost. Iskusite izvrsnost u poliranju s našim strojem za poliranje šupljina kalupa CPM400.

Stroj za poliranje šupljina kalupa CPM200

Predstavljamo naš superiorni stroj za poliranje šupljina kalupa CPM200, koji revolucionizira proces poliranja naprednim značajkama i neusporedivom svestranošću. S 2 neovisne glave za poliranje i opcijama za mokro ili suho poliranje, svestranost je na dohvat ruke. Uživajte u brzim vremenima pripreme i značajkama prijateljskim za operatere poput opcije “Četiri sekcije za izostavljanje reljefa”. Naš stroj se može pohvaliti servo pogonom na glavi za poliranje i Siemens touch screen sučeljem za precizno programiranje. Potpuno podesivi parametri uključuju tlak poliranja, brzinu vretena i brzinu rotacije radnog komada, osiguravajući prilagođeno poliranje prema vašim potrebama. Sa samocentričnom stezaljkom radnog komada i jedinstvenim sustavom za usisavanje prašine, naš stroj pruža optimalne rezultate poliranja svaki put.

Stroj za poliranje potiskivača

Naš stroj za poliranje potiskivača dizajniran je za optimizaciju vaših operacija poliranja s neusporedivom preciznošću i učinkovitosti. S dvije potpuno neovisne linearne glave za poliranje, naš stroj nudi svestranost i vrhunske performanse. Iskusite brzo vrijeme pripreme, čime se osigurava minimalno vrijeme zastoja i maksimalna produktivnost. Dizajniran s obzirom na operatere, naš stroj posjeduje intuitivno Siemens Touch Screen sučelje za jednostavno programiranje. Uživajte u potpunoj kontroli s potpuno podesivim postavkama za tlak poliranja, brzinu rotacije radnog komada i brzinu linearnih hodova. S naprednim značajkama poput samocentrične stezaljke radnog komada i jedinstvenog sustava za usisavanje prašine, naš stroj za poliranje potiskivača postavlja standarde izvrsnosti u industriji.

Vrh potiskivača/Stroj za radijalno poliranje potiskivača

Predstavljamo naš najmoderniji vrh potiskivača/Stroj za radijalno poliranje potiskivača, koji postavlja standarde preciznog poliranja zahvaljujući svojim naprednim značajkama. Sa servo-pogonom na linearnoj glavi za poliranje, osigurava vrhunske performanse za vaše potrebe poliranja. Uživajte u brzom vremenu pripreme, pogodnom za rad s operaterima ili robotima, čime se maksimizira produktivnost. Naš dizajn prilagođen operaterima uključuje Siemens Touch Screen programiranje za intuitivno upravljanje. S potpuno podesivim postavkama za tlak poliranja, brzinu rotacije radnog komada i brzinu linearnih hodova glave, imate potpunu kontrolu nad procesom poliranja. Iskoristite višestruke opcije odabira područja poliranja i samocentričnu pneumatsku stezaljku radnog komada za poboljšanu svestranost. Uz automatske značajke poput parkiranja i povlačenja glave za poliranje, operacije su pojednostavljene za optimalne rezultate. Pouzdajte se u naš vrh potiskivača/Stroj za radijalno poliranje potiskivača za preciznost i pouzdanost u vašim procesima poliranja.

Hidraulična radna stanica za popravak kalupa

Predstavljamo našu vrhunsku hidrauličnu radnu stanicu za popravak kalupa, koja postavlja nove standarde u industriji kada je riječ o ergonomiji i učinkovitosti. Ova radna stanica je dizajnirana s ciljem smanjenja rizika i umora operatera, pružajući neograničene mogućnosti rotiranja stezaljki i hidraulički pogonjen kolumnu za podizanje.

S impresivnim kapacitetom, dizajnirana za izuzetno teške, velike i glomazne kalupe i mogućnošću vertikalne prilagodbe visine od 400 mm, Hidraulična radna stanica za popravak kalupa nudi iznimnu svestranost za sve vaše zadatke popravka. Uživajte u besprijekornom stezanju hidrauličkih površina zgloba koje osigurava precizno i sigurno pozicioniranje za optimalne rezultate.

Povjerite nam kvalitetu i inovacije, i podignite svoje procese popravka na novu razinu s našom naprednom hidrauličnom radnom stanicom za popravak kalupa.

Pneumatska radna stanica za popravak kalupa

Otkrijte neusporedivu učinkovitost s našom pneumatskom radnom stanicom za popravak kalupa. Dizajnirana za ergonomski vrhunski rad, smanjuje rizike i umor operatera, dok neograničena rotacija stezaljki omogućuje poboljšanu upravljivost.

S električki pogonjenom kolumnom za podizanje koja nudi vertikalnu prilagodbu visine od 300 mm i robusnim kapacitetom od 100 kg, naša radna stanica osigurava besprijekornu prilagodbu i svestranost za sve vaše zadatke popravka. U HSTec Staklarskim Sustavima, sigurnost i performanse su nam na prvom mjestu, pružajući vam rješenje koje unapređuje vaše procese popravka do novih razina.

Iskusite razliku s našom pneumatskom radnom stanicom za popravak kalupa.